donderdag 24 september 2020

Donderdag 24 september. Schoonmaakdag.


Vandaag de caravan schoon gemaakt. Ankie de binnenkant en ik de buitenkant. Het was mooi weer en gelukkig niet de regen die wel voorspeld was. Morgenvroeg richting home. Dan zijn we precies 5 weken weg geweest. Ondanks het feit dat we niet naar de Middellandse zee konden hebben we toch een heerlijke vakantie gehad met prachtig weer. Eén morgen regen in Tournon en hier gisteren en vandaag ook een paar buien. We hebben in Frankrijk veel minder Nederlanders gezien dan in andere jaren. Opvallend vonden we ook dat hier in ons land bijna niemand mondkapjes draagt in bv winkels en in Frankrijk en Duitsland iedereen! In Valence, Annecy en Metz was het zelfs verplicht om ook buiten in de winkelstraten mondkapjes te dragen! Kortom wij zijn hier in NL wel heel soepel.

Er komen ook steeds meer campers. In Annecy b.v. heel veel. Wat ons opviel was dat veel camperaars hun camper gebruiken al was het een caravan. Onze Franse buurman in Annecy leegde iedere dag zijn mobiele afvaltank i.p.v. 1 x per week te lozen boven de afvoerput. Die vond dat denk ik te veel 'gedonder' om de camper te moeten verplaatsen. Op de campings die wij hebben aangedaan stonden veel camperaars die dan per e-bike, scooter, motor of soms auto de boodschappen deden of uitjes maakten.


Onze laatste plek. De caravan is schoon.


Onze buurman uit Luxemburg met z'n campertje.


Allemaal campers in Annecy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vrijdag 25 september. Naar huis.

 Vanmorgen om precies 8.30 vertrokken we uit Heerde. Om 10 uur waren we bij de stalling op de Hemrik. Hier de fietsen er af gehaald en de ta...