donderdag 3 september 2020

donderdag 3 september. Op de fiets naar Annecy.

 Vanmorgen de gebruikelijke zaken afgehandeld zoals daar zijn: ontbijt, afwas en koffie. Tussen de middag om 12.45 uur naar de Lidl hier om de hoek gereden voor de nodige boodschappen. 's Middags op de fiets de 7 km naar Annecy afgelegd. Een prachtige tocht langs het meer. Onderhand zijn wij een bezienswaardigheid want gewone fietsen zie je niet meer. Er zoeft je van alles voorbij. Op de (electrische) step, skaters, langlaufers op wieltjes, racefietsers, en de camperaars op hun vaak stoere electro bikes.

In Annecy was het verplicht om mondkapjes te dragen uitgezonderd op een terrasje. Dat is ook wel nodig want de straten zijn nauw en de bezoekers talrijk! Je krijgt hier wel het echte vakantiegevoel. In 20 minuten weer naar de camping in Sevrier gepeddeld alwaar de drankjes al weer koud stonden. Het was weer een mooie dag met schitterend weer. 25 gr. en morgen 29! Dan maar even zwemmen in het meer.

Afwas

Lidl

Aan de rand van Annecy

Ankie bij het meer

Mondkapjes verplicht

Klein Venetië

De oude gevangenis

Gezellige terrasjes in Annecy

Heerlijk ijs

Kasteel van Annecy

Bij de rondvaartboten

Lac 'd Annecy


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vrijdag 25 september. Naar huis.

 Vanmorgen om precies 8.30 vertrokken we uit Heerde. Om 10 uur waren we bij de stalling op de Hemrik. Hier de fietsen er af gehaald en de ta...