dinsdag 25 augustus 2020

Dinsdag 25 augustus. Op de fiets naar Tain L' Hermitage.

Gisteravond rond een uur of 18 werd bekend dat men in Nederland code oranje had gegeven aan o.a. het departement de Hérault waar Frontignan ligt. Een enorme streep door onze rekening dus! Vanmorgen gemaild met camping les Tamaris  en ons verblijf opgezegd en tegelijkertijd gereserveerd voor 2021. Jammer maar helaas! Je kunt er wel heengaan want veel risico loop je daar niet maar we doen dat dus niet.

Vanmorgen was het eerst bewolkt maar de temperatuur was prima. Dus voor de caravan het ontbijt gebruikt en koffie gedronken. Omstreeks 16 uur zijn we met de fiets naar de overkant gegaan over de oudste hangbrug over de Rhône. Ontworpen door Marc Seguin in 1824! Hier heb ik geprobeerd een simkaart te scoren maar dat mislukte helaas. Weer terug in Tournon hebben we even een bier op een terras genuttigd en daarna weer terug naar de camping gefietst. Het was warm ondanks de zoele wind!

ontbijt voor de Fendt

Twee schepen op ramkoers??


Een cruiseschip uit het Duitse Passau.

Boulen in Tournon.

Op weg naar de brug.

De oudste hangbrug over de Rhône

Tournon vanaf Tain gezien.

Deux Pressions

Passau vertrekt weer


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vrijdag 25 september. Naar huis.

 Vanmorgen om precies 8.30 vertrokken we uit Heerde. Om 10 uur waren we bij de stalling op de Hemrik. Hier de fietsen er af gehaald en de ta...